Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge er tilbake i sin prakt og inviterer deg til en kulinarisk opplevelse uten like. Her kan du nyte internasjonale retter og arktiske spesialiteter sammen med et rikt utvalg av god drikke.
Hvor historie møter innovasjon
Funktionærmessen er et av Longyearbyens mest historiske spisesteder, der gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. Etter en omfattende renovering i 2017 åpnet dørene til restauranten slik vi kjenner den i dag. Her venter en kulinarisk opplevelse som er preget av eksepsjonell service, råvarer av høyeste kvalitet, og fantastisk utsikt. À la carte menyen byr på nøye komponerte retter, inspirert av et internasjonalt kjøkken. Vi anbefaler også å prøve restaurantens signaturretter, kongekrabbe og tørrmodnet Côte de Bœuf. Nyt din nordligste kulinariske opplevelse i Funktionærmessen Restaurant, hvor historie møter innovasjon.
Et rikt utvalg av vin og champagne
Vi kan skilte med et vinkart med over 300 ulike typer, og i kjelleren bugner det av gode årgangsflasker – særlig fra velrennomerte Bordeaux-produsenter. Vi har 15.000 flasker tilgjengelig, og kan friste med over 70 sorter champagne, trolig det bredeste og største utvalget som finnes i Norge.
Winemaker's Dinner
Flere ganger i året inviterer vi i samareid med kjente og fremtredende vinhus til Winemaker's Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverandørene presenterer spennende viner, mens kjøkkenet serverer utsøkte retter som passer perfekt til vinene. Winemaker's Dinner er populært blant tilreisende og fastboende, og vi anbefaler deg å være raskt ute med å reservere bord for å ikke gå glipp av denne unike opplevelsen. For bordbestilling og informasjon om neste bordoppdekking, vennligst ta kontakt med resepsjonen eller kontakt oss her.