Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på en unik hotellopplevelse. Nyt utsikten fra restaurant Norda og Norda Cocktail Bar i 13. etasje eller den urbane stemningen i Hub Bar i 1. etasje.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Hub

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På toppen av Clarion Hotel The Hub er det en stor takåker som serverer gjester med ureiste råvarer og grønne opplevelser. Nordens største takåker har fått navnet GrowHub.

Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Med det håper vi flere vil gjøre det samme fremover, for fremtidens tak må være grønne. Dyrkingen vil bære preg av urbant nybrottsarbeid kombinert med å ta vare på tradisjonelle lokale matplanter. På den måten vil gjester og locals som besøker Clarion Hotel The Hub få servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og smaksrik mat.

Kort om GrowHub

  • Takåker på 200 kvadratmeter på taket av Clarion Hotel The Hub

  • Driftes av bybonden Andreas Capjon fra Losæter Gård, i samarbeid med Ureist og Bokashi Norge.

  • Vil produsere ca. 10 000 grøntenheter per år til hotellets restauranter og gjester

  • Ønsker å fokusere på gamle sorter for å øke mangfoldet

  • Gjødsles med kompostert matavfall fra hotellets restaurant og vannes med regnvann

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.19.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.