Medlemskap
Glamping tent at the rooftop of Quality Hotel The Weaver in Gothenburg.

Room for all

Nordens mest unike hotellrom

Du, jeg, vi kommer i alle forskjellige former, størrelser, farger og fasonger - akkurat som hotellrommene til Strawberry. Tenk for en kjedelig verden vi hadde levd i hvis alle var like. Våg å være unik. Våg å skille deg ut. Akkurat som hotellrommene våre.

Vi har rom for alle

Strawberry har bokstavelig talt rom for alle. Uansett om du vil leve som en konge i en gigantisk suite med privat jacuzzi, om du er spirituell og ønsker å oppleve overnaturlige fenomener eller om du vil leve enkelt og 100 % klimanøytralt. Strawberry har over 230 hotell, med omtrent 44 000 hotellrom - tusenvis unike rom. Akkurat som oss. Her finner du noen av Nordens mest unike hotellrom, kanskje finner du ditt favorittrom som du vil booke til din neste reise!

  • Luksuriøs glamping på hotelltak

    Ja, du leste riktig. Vi tilbyr også rom utenfor hotellet, eller på, i dette tilfellet. Bo på toppen av 21-etasjers høye Quality Hotel® The Weaver.

  • Som du ser er utsikten fenomenal, både opp, ned og foran. Teltet heter Stargazer, om det er oppkalt etter den vakre stjernehimmelen du kan sovne til eller ikke skal vi la være usagt.

  • Du sover i et stort og glamorøst telt i en varm og høy dobbeltseng. Utenfor teltet har du din helt egne uteplass! Les mer om glampingteltet her.

  • Vi må ikke glemme nærheten til Gøteborg sentrum, Liseberg, Universeum og andre attraksjoner. Alt det morsomme Göteborg har å by på er kun en kort trikketur unna.

Bo klimanøytralt - med hele tjukke slekta

... eller med en vennegjeng. Kjeden Comfort Hotel® tilbyr store XXL-rom hvor alle får plass. Eller ja, i alle fall mange; opptil 8 personer. Og på Comfort Hotel® Solna kan hele gjengen bo med god samvittighet. Dette er det første nullenergihotellet (et hotell som produserer mer energi enn det forbruker) i hele Skandinavia. Bygningens tak og vegger er dekket med solcellepaneler, noe som gjør hotellet til det mest "solcelletette" i verden. I tillegg til at tak og fasade er dekket med solcellepaneler, finnes det mange flere energismarte løsninger – den kuleste må være hotellets heis. Når den går ned, genererer den nok energi til å komme seg opp igjen. Så du? Ta vennegjengen med deg til Comfort Hotel® Solna og ikke glem å ta heisen opp til rommet.


Les mer om de smarte løsningene på Comfort Hotel® Solna her.


WeCare - comfort hotel solna roof_16_9Hotelldirektør Sam Radstakke Nissen viser frem det solpaneldekkede taket.

  • Live like a king in the Koi Suite

    I Oslo sentrum, rett ved Jernbanetorget, finner du en unik to-etasjers suite på Clarion Hotel® The Hub .

  • Suiten er oppkalt etter den japanske fiskekoien, og fra det høye taket henger en gigantisk... fisk. Noen mener at koi er et symbol på flaks, lykke og rikdom.

  • I tillegg til komfortable senger, store oppholdsrom, vakker utsikt og friske bad, finner du også et fotballbord. Utfordre romkameraten din til en runde.

  • Hvis koi står for flaks og lykke, vil du forhåpentligvis vinne kampen lett!

  • Hotellet har massevis av rom, nærmere bestemt 810, så her er det virkelig unike hotellopplevelser som passer alle.

  • For å booke Koi-suiten må du sende en e-post eller ringe hotellet, her finner du kontaktdetaljer

Sjekk inn i en fengselcelle

Fengsel … celle? Ja, du leste riktig. Både Clarion Collection® Hotel Bilan i Karlstad og Clarion Collection® Hotel Katajanokka i Helsinki er gamle fengsler. To hotell fylt med unik historie. På hotellet i Karlstad kan du til og med besøke Fengselsmuseet som ligger i bygget, hvor flere celler, interiører, vakt- og fangeuniformer, dagboknotater, mapper, verktøy og andre spennende kuriositeter fra fengselstiden er bevart. Clarion Collection® Hotel Bilan sies også å være hjemsøkt - både hotellansatte og gjester har ved ulike anledninger vitnet om uforklarlige lyder og følelsen av å ikke være helt alene... Er du nysgjerrig? Les mer om de paranormale aktivitetene som foregår på hotellet her.


Hotel Katajanokka - hotel corridorHotellkorridoren på Clarion Collection® Hotel Katajanokka viser tydelige spor etter det tidligere fengselet.


Clarion Collection® Hotel Katajanokka har vi så langt ikke mottatt noen rapporter om paranormale aktiviteter, men man ser spor av at bygningen opprinnelig var et fylkesfengsel og interneringssenter. De gamle cellene, som nå er blitt unike hotellrom, er selvsagt stilig renovert og innredet, og med sine metertykke murvegger er de også svært lydtette. Her sover du med andre ord veldig godt, til tross for hotellets sentrale beliggenhet i hovedstaden. Du er hjertelig velkommen til å teste det neste gang du besøker Helsinki!

  • Hvordan høres dette ut: 125 kvm ren komfort og eleganse, en stor nordvendt terrasse med privat jacuzzi og badstue?

  • Vi håper at dette høres helt fantastisk ut. Alt dette, og mye mer, kan du oppleve i Quality Hotel™ Globes King Suite.

  • Suiten har selvfølgelig også en stor og komfortabel dobbeltseng på et separat soverom + stue med sofagruppe og spisebord med plass til 6 gjester.

  • Du finner denne unike suiten sør for Stockholm, rett ved siden av Avicii Arena. Perfekt hvis du vil skjemme deg selv bort før og etter en konsert eller et arrangement på arenaen. Tele2 Arena og Hovet ligger også bare et steinkast unna.

  • Velkommen til King Suite for en skikkelig kongelig hotellopplevelse, som du kommer til å huske for alltid!

Nyeste innlegg