Medlemskap
En bolle med assortert frukt på et svart konferansebord med papirer og penner, omgitt av stoler.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel: Klar for å booke din neste store idé?

Vi vet alle at det ikke finnes noe som slår magien ved ansikt-til-ansikt møter, ikke sant? Derfor har vi gjort det superenkelt for deg å finne det perfekte stedet for ditt neste møte, intervju, seminar, teambuilding eller til og med et stort bedriftsarrangement! Utforsk vårt utvalg av førsteklasses møterom på din favorittdestinasjon.

Et moderne konferanserom med et stort bord, stoler og en bred TV-skjerm, med utsikt over et urbant landskap gjennom gulv-til-tak-vinduer.
  • En atmosfære som vekker din kreativitet

    Våre moderne møtelokaler er designet for alt fra brainstorming til workshops og seminarer.

  • Vi kan ikke love deg at du går herfra med en "million dollar"-idé, men vi kan garantere en atmosfære som vekker kreativiteten din.

  • Forestill deg det perfekte miljøet for samarbeid, der ideene flyter like lett som kaffen, og energien er like høy som dine ambisjoner.

  • Og når det er tid for å lade batteriene, har vi alt du trenger med utsøkt mat for å gi deg energi, og de mest behagelige sengene for å inspirere til de sene kveldsideene.

Et moderne klasserom med rekker av bord og stoler, et loungeområde, og store vinduer.
Bord og stoler er arrangert i et moderne konferanserom med store vinduer, gardiner og en potteplante.
  • Book din neste store idé

    På Comfort Hotel gir vi deg det du trenger og dropper det unødvendige. Vi tilbyr en rekke tjenester, urbant design og viser stor respekt for planeten og menneskene rundt oss.

  • Klar til å booke din neste store idé? Noen av våre rom er bare et klikk unna, mens andre kanskje krever en mer personlig tilnærming—ikke bekymre deg, hotellet vil komme tilbake til deg med et skreddersydd tilbud.

  • Trenger du overnatting også? Ikke noe problem! Bare gi oss beksjed om hvor mange rom du trenger, så sørger vi for at dine gjester sover godt.

Rekker med tomme stoler står vendt mot et treskap med en stor skjerm, som antyder et moderne møte- eller forelesningssal.

Nysgjerrig på hvordan ditt event påvirker planeten?

Og her er en kul bonus: Når du planlegger arrangementet ditt hos oss, vil du motta en rapport som viser arrangementets karbonavtrykk. Vi gir deg en oversikt over karbonutslipp, energiforbruk og vannforbruk, slik at du kan se nøyaktig hvordan arrangementet ditt påvirker planeten.

Et møterom med et stort bord, stoler og en TV på en korkvegg, med en plante i nærheten.Rader med tomme stoler er arrangert vendt forover i et moderne rom med store vinduer og gjennomskinnelige gardiner.

Nyeste innlegg