I hjertet av Göteborg finner du VRÅ, med plass til alle. Restauranten er unik, innovativ og prisvinnende med nordisk og japansk gastronomi i verdensklasse. Her serveres alt fra à la carte og smaksmeny til dumplings og håndplukkede lokale østers.
Respekt for havet, jorden og håndverk
VRÅ deler det japanske kjøkkenets respekt for havet, jorden og håndverket. Sofia B. Olsson og hennes kolleger velger råvarer etter sesongen; fisk, østers, sjømat, tang og grønnsaker fra lokale produsenter. Her forenes den japanske matlagingsfilosofien med den svenske vestkystens skafferi av fisk og sjømat. Smaksopplevelsen fullføres når maten matches med drikke fra VRÅs nøye sammensatte liste over viner og et bredt utvalg av sake.
En opplevelse for alle sanser
I restaurantmiljøet samspiller det gamle posthusets originale innredning med stilrene asiatiske elementer. Detaljene i tre, glass og blanke metallflater skaper en åpen og elegant atmosfære. Som gjest har du fullt innsyn til det åpne kjøkkenet der du kan følge med på hvordan kokkene tilbereder maten. Restaurant VRÅ ligger i det vakre gamle posthuset som nå har blitt hotell - nærmere bestemt Clarion Hotel® Post.
Høye ambisjoner og fokus på bærekraft
VRÅ har en tydelig visjon om bærekraft. Maten på menyen er bærekraftig, sporbar og økologisk. Midt i hjertet av Göteborg finner du VRÅ, med plass til alle. Restauranten er unik, innovativ og prisbelønt med nordisk og japansk gastronomi i verdensklasse. Her serveres alt fra à la carte og smaksmeny til dumplings og håndplukkede lokale østers. Bærekraftsambisjonen gjelder ikke bare restaurantens klimapåvirkning, men også likestillingen. Hos VRÅ jobber det flere kvinner enn i de fleste andre restaurantkjøkken.
Åpningstider
Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.
Mandag
—
Tirsdag - Lørdag
17:00 - 22:00
Søndag
—