En liten halvtime fra Oslo kan du få rivierafølelsen året rundt, nærmere bestemt på Hotel Riviera og den tilhørende restauranten, Brasserie Bon Vivant. Nyt dagens fangst fra sjøen eller lokalt kjøtt med Oslofjorden som nærmeste nabo.
Varm og uformell atmosfære
Hvem ønsker ikke en herlig rivierafølelse, sommer som vinter, vår som høst? Ta turen til Brasserie Bon Vivant, da vel, beliggende på hotellet som åpnet på nøyaktig samme dato som vi ble Strawberry (om du ikke husker datoen like godt som oss: 22. mai 2023!). Brasserie Bon Vivant ligger i Moss – bare en liten kjøretur fra Oslo. Sett på 5-6 av yndlingssangene dine på spillelista, og vipps så har du rivierafølelsen fra topp til tå!
Dagens fangst og lokalt kjøtt
Brasserie Bon Vivant, som er Hotel Rivieras heart & soul, tilbyr deilig lokal mat fra både sjø og land. Mens du nyter utsikt over Oslofjorden, kan du fortære dagens fangst fra sjøen eller lokalt kjøtt og økologiske grønnsaker dyrket på andre siden av fjorden. Avslutt et herlig måltid med en drink på Riviera Bar, en tur til Riviera Beachclub som har sesongåpent, eller på Riviera Sunset Club som åpner kl. 20:00 (20-årsgrense). En vandring langs hotellets strandpromenade er heller ikke å forakte.
Åpningstider
Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.
Mandag - Torsdag
11:30 - 21:30
Fredag
11:30 - 22:00
Lørdag
12:00 - 22:00
Søndag
12:00 - 21:00
Kontakt
Åpningstider
Riviera Lunch & Vibrant Dinner
- Mandag - torsdag: 11.30 – 21.30
- Fredag: 11.30 – 22.00
- Lørdag: 12.00 – 22.00
- Søndag: 12.00 – 21.00
Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.