Medlemskap

Velkommen hjem

Clarion Collection® Hotel: Hotellkjeden som byr på frokost, fika og kveldsmat

På Clarion Collection Hotel er du ikke bare vår gjest, du er vår venn. Hos oss skal du føle deg hjemme. Så fort du går innenfor dørene blir du møtt av en varm og koselig atmosfære, og fremfor alt ansatte som brenner for å gjøre oppholdet ditt best mulig. Vi byr også på frokost, fika og kveldsmat – hver dag.

  • Mer enn bare et sted å sove

    Ja, vi tør å si at vi er mer enn bare hotell, vi er hjemmet ditt når du er ute og reiser.

  • Hvert hotell i kjeden har sin egen unike sjarm og historie, men alle deler den samme lidenskapen for å tilby deg et komfortabelt og hyggelig opphold. Vi fokuserer på de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

  • Hvilke detaljer, lurer du kanskje på? Jo, det skal vi fortelle deg.

  • Vi byr alltid på frokost, fika og kveldsmat. Du slipper å lete etter restauranter og booke bord. Sett deg ned ved bordet vårt og nyt et hjemmelaget måltid, en nybakt kake og en fantastisk hotellfrokost. Hver dag.

  • En annen detalj som gjør at vi skiller oss litt ekstra ut er våre fantastiske medarbeidere. Det er den personlige servicen, den ekstra gnisten, som forvandler hoteller til varme og innbydende hjem.

Det beste med å bo på Clarion Collection® Hotel er kveldsmaten

Johan Brantehag

En smilende mann sitter i en sofa med et mønstret tapet i bakgrunnen; uformelt miljø.
  • Hotellkjeden som har samlet mange stamgjester opp gjennom årene

    Men hva er det som får gjestene våre til å komme tilbake uke etter uke? Vi har møtt Johan, en trofast stamgjest som bor på Clarion Collection® Hotel to til tre netter i uken. Kanskje han kan forklare det for oss?

  • "Personlig velger jeg Clarion Collection® Hotel på grunn av kveldsmaten", sier Johan. "Den er godt tilberedt, smakfull og menyen er variert – noe som er et must for meg som bor så ofte hos dere."

  • "Det beste med Clarion Collection® Hotel er også følelsen jeg får når jeg går inn på hotellet," fortsetter Johan. "Det føles som om jeg kommer hjem til min egen stue når jeg går inn i lobbyen."

  • "Personalet får meg til å føle meg som en av dem, en del av familien," avslutter han.

Hjemmelaget matglede i en varm atmosfære

Nyt deilig kveldsmat i en atmosfære som får deg til å tro at du sitter hjemme hos en venn. Noe du i og for seg kan si at du gjør. I de hjemmekoselige omgivelsene serveres kveldsmaten som ofte består av tradisjonell nordisk husmannskost. Nå og da blandes også smaker fra andre deler av verden inn.


Like hjertelig som mottakelsen er når du kommer inn på hotellet, tilberedes kveldsmaten på kjøkkenet. Og ved bordet vårt er du alltid velkommen. Har du hatt en lang dag på jobben? Sulten etter flere timers oppdagelse i en ny by? Uansett hvordan dagen din ser ut, er det deilig å slappe av og spise noe godt. Vi lover at du får en hyggelig avslutning på dagen hos oss.


Du er selvfølgelig velkommen til kveldsmat, til en overkommelig pris, også når du ikke bor hos oss. Perfekt for en søndagskveld når du vil spise noe hjemmelaget – men ikke orker å stå på kjøkkenet selv. Finn ditt nærmeste Clarion Collection® Hotel direkte!


Det samme gjelder frokost; Du kan når som helst nyte vår sjenerøse frokostbuffé. Tips: på mandager kan du og en venn spise hotellfrokost, men bare betale for én. Les mer om tilbudet her.


Vi må ikke glemme fika! Hver ettermiddag serveres det kaffe, te og småkaker ute på alle hotellene våre i Norden. Se for deg kaker, vafler, kanelboller og karamellskiver – vi tar den svenske fikatradisjonen på største alvor. Se på det som et fint avbrekk i en ellers ganske hektisk hverdag.

  • A place to unwind

    Etter en lang dag på jobben, en intens dag med familien eller en dag full av opplevelser i en ny by – finnes det noe bedre enn å krype ned i en nyoppredd hotellseng med knallhvite laken?

  • Så snart du går inn på et Clarion Collection® Hotel, vil vi at du skal føle hvordan hele kroppen slapper mer og mer av for hvert åndedrag.

  • Et sted der du kan senke skuldrene og være deg selv. Som hjemme, bare uten at du trenger å løfte en finger.

  • Fra du sjekker inn til du sjekker ut, trenger du bokstavelig talt ikke tenke på noe. Og du trenger ikke engang å forlate hotellet.

  • Unn deg selv en treningsøkt på treningssenteret. Sett deg ned i et koselig hjørne med laptopen for å avslutte arbeidsdagen. Nyt et øyeblikk foran peisen med en god bok. Fyll magen med god mat før en god natts søvn.

Hotell der historie møter nåtid

Clarion Collection® Hotel består av en samling nike og historiske perler, alle med byens beste beliggenhet. Hvert hotell er et stykke levende historie, omsorgsfull renovert for å skape en moderne og komfortabel hotellopplevelse.


Forestill deg å våkne i et gammalt postkontor der brev fra gamledager lever videre i den sjarmerende arkitekturen. Eller et ombygd gengsel - vi har faktisk hele to slike i hotellporteføljen vår. Ett i Helsinki og ett i Karlstad. Bo på et hotell som tidigere var en tapetfabrikk der du kan føle historiens åndedrag i veggene.


Sjekk inn og la oss ta deg med på en reise gjennom tiden, der hvert hotell bærer med seg en fortelling som vekker nysgjerrighet og gir en dypere forståelse for stedet og byens historie.

  • En varm og imøtekommende oase

    La oss ta et skritt tilbake til det stamgjesten Johan fortalte oss. At han føler seg hjemme når han bor på Clarion Collection® Hotel.

  • Det er akkurat den følelsen vi ønsker at alle gjester skal ha. Så, hva er egentlig oppskriften på suksess med å skape en familiær atmosfære for gjestene våre?

  • "Omsorgen og varmen som våre ansatte sprer på hotellene våre hver dag, er virkelig det som gjør hotellopplevelsen hos oss til noe helt spesielt." sier Aida Sissay, Director of Culture & Performance ved Clarion Collection® Hotel.

  • «Vi ønsker at våre ansatte alltid skal være seg selv», fortsetter Aida. "Med et åpent sinn skaper vi et imøtekommende sted for alle som jobber med oss, og jeg vet at dette smitter over på hotellgjestene våre."

  • "Jeg er overbevist om at det er blandingen av kompetente, engasjerte og glade medarbeidere, våre koselige og historiske omgivelser og vårt unike tilbud som sammen skaper den fantastiske helheten som gjør at gjestene våre har det så bra!" avslutter hun.

Book din neste hotellopplevelse her

Nyeste innlegg