Medlemskap

The Clarion Meeting

Clarion Hotel: Business på dagtid, feiring på kveldstid

Clarion Hotel® er fantastiske hoteller i de nordiske storbyene, som tilbyr det beste innen service, mat, drikke og underholdning.

  • Bylokasjoner

    Clarion Hotel® ligger i de største nordiske byene, inkludert ved store flyplasser. Enten det er en konferanse, styremøte, kickoff, budsjettmøte eller lansering, er Clarion Hotel® stedet for dine møter i byen!

  • Nyt

    Å spise og drikke på Clarion er en opplevelse. Nyt en deilig frokost med omeletter tilberedt av våre kokker, energigivende kaffepauser, eller en à la carte middag på en av våre anerkjente restauranter.

  • Personlig service

    Vi får deg til å se profesjonell ut. Med personlig service som overgår forventningene, grundig oppmerksomhet på detaljer og ekte omsorg, skaper vi en styrkende atmosfære hvor deltakerne blir inspirert til å blomstre.

Det beste innen service, mat, drikke og underholdning

Hva ønsker du å oppnå? Enten det er et formelt styremøte, en stor kongress med 1 500 deltakere, en kreativ workshop, eller en uformell kaffepause, gir våre hoteller en fleksibel og tilpasningsdyktig ramme for å møte forskjellige behov og skape uforglemmelige opplevelser.


Be om tilbud

To profesjonelle, en mann og en kvinne, konverserer over dokumenter ved et spisebord i et dempet belyst, luksuriøst rom.
  • Clarion etter jobb

    Etter møtet ditt kan du nyte en perfekt kombinasjon av velvære, avslappende søvn, energiske treningsøkter og mer på vårt hotell.

  • Slapp av med en helaften på baren, nyt et besøk i vårt spa, eller få energi med en treningsøkt. Enten du velger å bli innendørs eller utforske omgivelsene, har vi deg dekket.

  • Klar for å ta møtene dine til nye høyder?

    Clarion Hotel® er den ledende arenaen for byopphold, som sømløst kombinerer profesjonell dyktighet med muligheter for avslapning og fornyelse. Oppdag det ultimate stedet for å møtes i byen!

Klimapåvirkningsrapport

Opplev mer enn bare en konferanse med oss — bli en del av en bevegelse mot en bærekraftig fremtid. Etter arrangementet ditt vil du motta en personlig klimapåvirkningsrapport som gir en grundig gjennomgang av ditt miljømessige fotavtrykk, inkludert energibruk, vannforbruk og mer.


Vi har som mål å oppnå klimanøytralitet i vår drift innen 2030, og vi ønsker at du skal være med på denne banebrytende reisen. Bestill nå og ta ledelsen i å skape en positiv innvirkning på planeten vår!


Clarion climate report and food

Person forsyner seg fra en buffet med assortert mat, med fokus på handling og elegant presentasjon.Fire personer sosialiserer i en elegant stue, noen med drinker, blant komfortable møbler.Fire personer spiser middag og ler sammen ved et elegant dekket restaurantbord med mat og drikke.To kvinner gjennomgår dokumenter ved et bord i et dempet opplyst rom, med glass og en vannkaraff i nærheten.

Kanskje du også liker