Medlemskap
En kvinne jobber på en bærbar datamaskin ved et vindu, flankert av mykt lys og gardiner.

Clarion Collection® Hotel

Clarion Collection® Hotel: Føl deg som hjemme – på konferanse

Hotellkjeden som byr på både frokost, fika og kveldsmat byr også på unike og trivelige møte- og konferanselokaler, i en avslappende og behagelig atmosfære. Her kan du få følelsen av å sitte på konferanse hjemme i din egen stue – med personlig service i tillegg.

Åpne dører fører til en spisestue med bord, stoler og en lysekrone; sollys strømmer inn, og fremhever det elegante interiøret.
  • Personlige møter har aldri vært viktigere

    Vi lever i en digital verden hvor det har blitt vanlig å ha møter over skjermen. Vi i Clarion Collection Hotel mener derfor at de personlige møtene aldri har vært viktigere enn de er nå.

  • Vi legger til rette for møter og konferanser i alle størrelser, i små og store lokaler. Her kan du bytte ut de digitale møtene med personlig nærvær og bra energi.

  • Hos Clarion Collection Hotel får du alltid en autentisk møteopplevelse, fylt med god mat og personlig service. Vi vil at du og kollegene dine skal føle dere som hjemme når dere er hos oss.

  • Uansett om dere er et stort firma eller en mindre gruppe, passer vi alltid på at opplevelsen blir akkurat som dere ønsker – enten det er et møte, konferanse, kick off, seminar (kjært barn har mange navn)..

  • ..eller om dere bare vil samles et annet sted enn i kontorlandskapet eller gjennom skjermen. Her har dere en gylden muligheten til å bytte ut jobbomgivelsene med den hjemmekoselige følelsen for en dag eller to.

Elegant venterom med dype knapper i sofaene og varmt lys, skaper en koselig atmosfære.
  • Vi byr på frokost, fika og kveldsmat

    Visste du at vi på Clarion Collection Hotel alltid byr på både frokost, fika og kveldsmat for alle overnattende gjester?

  • Frokost, fika og kveldsmat er rett og slett en stor del av DNA'et vårt, og det er like viktig for oss uansett om dere bor hos oss én eller flere netter.

  • Vi tilpasser og skreddersyr måltidene basert på deres ønsker, samtidig som vi har et stort fokus på både miljø og minimering av matsvinn.

  • Ta dere velfortjente pauser fra idémyldring og konferanseprat og len dere tilbake mens dere nyter et hjemmelaget måltid, en nybakt kake eller noe annet dere ønsker å fylle magen med.

Hotell med mye spennende historie

Clarion Collection® Hotel er ikke en hvilken som helst hotellkjede - blant hotellene finner du en rekke unike og historiske perler, med byenes beste beliggenhet.


Hvert hotell bærer med seg et stykke historie i veggene, og er renovert for å skape en moderne og behagelig hotellopplevelse.


Bare forestill deg at du og kollegene dine våkner i et gammelt postkontor hvor brev fra gamledager lever videre i den sjarmerende arkitekturen, eller at dere nyter en god frokost på et hotell som tidligere var en tapetfabrikk.


Eller hva med å ha konferansen i et gammelt fengsel? Vi har faktisk to hotell som tidligere har vært fengesel i hotellporteføljen vår, og de har begge unike konferanse- og møtelokaler.

Et spiseområde med et stort bord og stoler under pendellamper, i et rom med synlige mursteinsvegger.

Konferanse- og møtelokaler for små og store grupper

Lokalene våre er tilpasset både små og store grupper. Utstyr er tilgjengelig i alle rom og vi sørger selvfølgelig for at alt fungerer på best mulig måte for dere.


Ikke minst sørger vi for at dere får den gode, hjemmekoselige følelsen uansett hvilket hotell eller møte-og konferanselokale dere befinner dere i.


Hvis du booker din neste konferanse på et Clarion Collection Hotel, kan vi love en blanding av kompetente, engasjerte og glade medarbeidere, koselige og historiske omgivelser og ikke minst; frokost, fika og kveldsmat – it's on us!

En teal sofa med røde puter og et gullfarget sofabord i en koselig, godt opplyst stue.Et langt trebord med svarte stoler langs sidene, i en mursteinsvalvet kjeller med vinreol og hengende lys.Konferanserom med bord, stoler, snacks, og en prosjektor, som antyder et møte- eller workshopmiljø.Et moderne møterom med et langt bord, stoler, synlig takkonstruksjon, og en stor skjerm på veggen.

Nyeste innlegg